CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

IMPORTANT!!

PENTRU A VIZIONA TOATE POSTARILE CLICK PE "POSTARI MAI VECHI" , buton aflat in partea dreapta jos


TAXA DE TRANSPORT ESTE 5LEI !!!
PENTRU PLATA INTR-UN CONT BANCAR ,TAXELE POSTALE SUNT O !
NU SE ACCEPTASCHIMBURI!!
CERETI TOATE DETALIILE LEGATE DE PRODUSE!!
NU SE MAI ACCEPTA RETURURI,DECAT DACA HAINELE NU CORESPUND DESCRIERII FACUTE!

PRODUSELE SE POT REZERVA PE O DURATA DE MAXIM7ZILE!!!

PRETURILE SUNT NEGOCIABILE!!

vineri, 6 februarie 2009

DESPRE IUBIRE

Iubirea este suprema lege a universului: lege misterioasă care guvernează şi orânduieşte totul, de la atomul neînsufleţit până la fiinţele raţionale: de la ea pleacă şi spre ea converg, ca spre un centru de irezistibilă atracţie, toate gândurile si actiunile noastre(GUSTAVO BECQUER)
Iubirea e darul sublim al vietii,este foc si mistuire,credinta si devotiune,agonie si extaz,mantuire sau pierzanie.
Daca nu ar exista iubire,nu ar fi nimic.Toate lucrurile frumoase se nasc si traiesc prin ea. Iubirea este o forţă care transformă şi face ca sufletul omului să fie mai bun ,mai frumos
"Oricat de dureroase ar fi experienţele iubirii, pătrunde în iubire fără să eziţi, pentru că, dacă o eviţi - aşa cum face majoritatea oamenilor -, vei rămâne blocat în ego. Atunci viaţa nu îţi va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un râu care curge spre ocean, ci va deveni o mlaştină." (OSHO) .Este un citat care-mi place foarte mult si care,intr-un fel ma reprezinta.Iubirea nu poate exista fara suferinta si nu cred ca este cineva care poate afirma ca n-a suferit macar o data din iubire. Atunci cand iubesti ,sufletul se converteste intr -un ocean de fericire si implinire suprema dar si de lacrimi .
Si cine nu stie ca lacrimile iubirii pot topi si cele mai mari sloiuri de gheata,sau ca prin forta magica a iubirii putem salva suflete pierdute in i intunericul raului.
Cine iubeste cu adevarat e capabil de mari sacrificii,de iertare,de a transforma o lume rece si seaca intr-o lume mai frumoasa si mai buna.
Iubeste pentru a putea fii fericit !

1 comentarii:

andreea poopyk spunea...

"Cine iubeste cu adevarat e capabil de mari sacrificii,de iertare,de a transforma o lume rece si seaca intr-o lume mai frumoasa si mai buna.", dar de asemenea cine iubeste cu adevarat e capabil, in momente dureroase ale vietii sa transforme la loc lumea frumoasa si mai buna in vechea lume rece si seaca si poate... lumea va deveni pentru el si mai rece, si mai seaca, chinuitoare.

PREMIU DE SUFLET

AM PRIMIT ACEST PREMIU DE LA TREI PERSOANE DEOSEBITE,IONELA http://kermint.blogspot.com/ IOANA, http://www.cutiutamuzicala.blogspot.com/ BIANCA http://bialexa.blogspot.com/ si MIHAELA http://www.arianasshop.blogspot.com/ VA MULTUMESC DIN SUFLET,SI VA DORESC TOT CE-I BUN SI FRUMOS /IL DAU SI EU MAI DEPARTE DARUINDU-L DIN SUFLET URMATOARELOR: http://roxajustshopping.blogspot.com/ http://happybearxx.blogspot.com/ http://jujuboutique.blogspot.com/ http://noravintage.blogspot.com/ http://www.fujikutza.blogspot.com/ http://haine-pentru-voi.blogspot.com/ DE ASEMENEA MULTUMESC TUTUROR CE;LOR CU CARE AM COLABORAT SI LE DORESC MULTE BUCURII SI IMPLINIRI Fetele care au primit premiul trebuie sa: *posteze premiul pe blogul lor *sa-l daruiasca la 5 persoane *sa afiseze link-ul blogului lor *sa-i anunte printr-un comentariu
Games Online